behçet

Takip et
11 years ago


Behçet hastalığı

site güzel olmuş öncelikle, tebrikler, çok yararlı. Site yeni açıldığı için bu yazıyı yönetimin okuyacağından eminim, o yüzden bunları yazdım. Neyse ben bir behçet hastasıyım ama inkomplet. Yani behçet'in özelliklerini tam olarak göstermeyen behçet. Eklem yerlerinde tutulmalar oldu bundan 2 sene önce. ağızda da yaralar zaten kendimi bildim bileli.  hastane üniversite hastanesine sevketti. Sonra edirne tıp fakültesine geldim. burada arada bir hala daha kontrole gidiyorum. 

Kullandığım hap kolşisin. günde 1 ya da 2 tane alıyorum. Bu arada siteye kullanılan haplar, günde kaç tane gibi bilgiler ekleyebileceğimi bir panel olsa iyi olur bence. 

 

İncomplet için tam olarak göstermiyor diyordum bende şu an bir tek ağız yarası var. En büyük özelliği olan cinsel organlarda yara yok, çok şükür yok, inşallah da olmaz.



assurdo demis ki:

Öncelikle geçmiş olsun ve yorumlar için teşekkürler. İlaçları notlandırabileceğimiz bir panel düşündük ama sosyal medyada ilaç ismi geçmesi konusu biraz karışık. Regulasyonlar tam oturmamış ve neyin yazılıp neyin yazılamayacağı net bir şekilde belirtilmemiş. Örneğin siz ilaç ismi yazabiliyorsunuz ama site yazınca reklama giriyor gibi düşünülüyor. Bakanlık ile görüşmeye çalışıyoruz onay gelirse bu özellik de eklenecek.
Beğen (2) | Rapor | Permalink | 11 years ago
DMCA.com Protection Status