Polka

Hepatit B

Takip et
10 years ago


Korkmalı mıyım?

19 yaşımdayken Kronik Hepatit B olduğumu öğrendim. 22 yaşıma yeni bastığım için çokta zaman geçmedi üzerinden. Öğrendiğim zaman ben ve ailem büyük bir şok yaşadık. Daha sonra annem de test yaptırdı ve onda da Hepatit B çıktı. Ben doğduktan hemen sonra kan transfüzyonu yaptırmış. Sanırım bu esnada ona geçmiş, anne sütünden de bana.

Öğrendikten sonra haftalarca ağladım. Bu da depresyonu tetikledi.

Kendimi çok yalnız hissediyorum. Keşke insanlara Hepatit B'm olduğunu söyleyebilsem. Şu an herşey kontrol altında fakat geleceğim hakkında endişeliyim. Evleneceğim zaman kimsenin beni kabul etmeyeceğini düşünüyorum. Kabullenmek çok zor, daha da kötüye gitmesinden korkuyorum. Ya çocuklarıma da geçerse?!

İyi ya da kötü yorumlarınız benim için çok önemli. Bu konuyu konuşacak kimsem yok. Lütfen yardım edin.



bakkurt demis ki:

Merhabalar,Hepatit B ile dogumda annemden enfekte kam ile temas sonucu virusu almisim.haberimin olmasi 18 yasinda kan bagisi icin gittigim kan merkezinde gerceklesti.o tarihten bu yana gerekli kontrolleri yaptirmak uzere ic hastaliklari uzmanina gidiyorum.hasta olmayan tasiyici oldugumdan hersey yolunda.bence Turk Karaciger Vakfina gelin,uye olun,hasta gruplarina girin,duzenli kontrollerinizi yaptirin.gecmis olsun,sizin gibi binlerce kisi var.bize katilin ve rahatlayin.gecmis olsun.
Beğen (0) | Rapor | Permalink | 10 years ago
DMCA.com Protection Status