ALTERNATİF TEDAVİ

Merhabalar, ben Dr Tarkan TEKİN. Karabükte Aile Hekimi olarak çalışmaktayım. POLİPOZİS rahatsızlığı olan hastalar için size tavsiye edilen ameliyat öncesi son bir şanş olarak PROPOLİS kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Yaklaşık 2 yıldır annemde tespit edilen 4. evre safra kesesi ca ve babamda tespit edilen ac ca ile uğraşmaktayım. Bu dönemde tibbi tedaviden şaşmadan ota -hocaya bulaşmadan tamamiyle bağışıklık sistemini kuvvetlendirmeye yönelik işi ticarete dökmüş insanlardan uzak durarak mantıklı alternatif tedavi yöntemi geliştirdik. Karbonhidratlar kesildi protein ağırlıklı beslenme uygulandı alternatif olarakta sadece çörekotu ve PROPOLİS kullanıldı.Propolis yüksek dozda kullanıldı.Şu anda çok iyi durumdayız kontrol ve tedavilerimiz devam ediyor.

Bu dönem içerisinde Propolis i ben kendi hastalarıma da tavsiye etmeye başladım.Önerdiğim hastalar kullandığı ilaçlardan fayda görmeyen ve başka çareleri kalmayacak durumda olanlardı. Hiç birine tıbbi tedavilerini kestirtmedim ve bir gıda takviyesi olarak propolisi önerdim. Aralarında en dramatik şekiklde düzeleni 34 yaşında evli ve 2 çocuğu olan ÜSERATİF KOLİT li bir bayan oldu ki bu bayana artık ameliyat öneriyorlardı.Ameliyat planlaması yapılırken son bir şans olarak propolisi denemesini istedim.3 hafta sonra ki ifadesi aynen şöyle oldu '' 3-4 gün kullandıktan sonra ağrılarım azaldı şu anda hiç şikayetim kalmadı '' . Sonraki kontrol kolonoskopisinde önceki kolonoskopide görülen ülser alanının tamamen iyleştiği kolonun tamamen normal olduğu söylendi.

Bu hastada propolis çok etkili olunca barsak problemi olan hastalara propolisi daha güvenerek önerdim. Yaklaşık 1 yıl önce barsağında 1.5 cm aldında çok fazla sayıda ve yaklaşık 3-3.5 cm boyutunda 3 adet polipi olan ve ameliyat tavsiya edilen hastaya propolis önerdim. 3 ay sonraki kontrol kolonoskopisinde gastroenteroloğun dediklerini burda yazamayacağım çünkü sonuç muhteşem.

PROPOLİS 'i şiddetle tavsiye ediyorum ama şununda bilinmesini isterim Piyasadki propolislerin çoğu ya sahte ya eksik doz yada yanlış teknikle üretilmiş. Ben propolis aldığım firmayı bizzat araştırdım laboratuarlarını gördüm ve firma sahibiyle tanışıp bilgi aldım.Herkesede böyle yapmalarını tavsiye ederim. 

Propolisi daha bir çok hastalıkta önerdim ve temelin bağıklık sistemindeki problemlere dayalı hastalıklarda muhteşem olduğunu söyleyebilirim.

Daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler için telefonumu veriyorum

505-3044540

İYİ GÜNLER

 



kullanici2097 demis ki:

Merhaba. Bu konuda önerebileceğiniz güvenilir markaları bizimle paylaşabilir misiniz? Tedavi yaklaşımınız kesinlikle doğru. Propolis, Polen ve Arı Sütü bir doğa mucizesi. Uygun kullanımlarda bir çok hastalığın tedavisinde ciddi yardımcı rol oynamaktadır.
Beğen (0) | Rapor | Permalink | 5 years ago
DMCA.com Protection Status