kullanici2167

Kolit

Takip et
4 years ago


İMURAN Kaç ay sonra etki etmeye başlar

Arkadaşlar şuan kanamalı dönemdeyim. Wc sayım 8-10.    Salofak granü stix 4000 mg alıyorum günde.İmuran 50*2   100 mg alıyorum ayrıca. İmuranda 2.ayımı bitirdim. Prednol vermeden kanamanın durmasını hedefledi doktor.İmuran Ne zaman etkisini gösterir sanırım geç etki ediyormuş  bilen var mıdır?   Kortizonsuz remisyona girme şansım var mı ?



kullanici3278 demis ki:

tesadüfen hamilelik ile ilgili soru sormuşsunuz.Ben bu hastalığın 6. yılındayım.Bnede günde 3*50 mg imuran kullanarak hamile kaldım.Hamilelikte de imuran ve salofalkı aynen kullandım.Çok şükür ki hiçbirşey olmadı.Hala bilgiye ihtiyacınız var ise lütfen bir şekilde ulaşın bana...
Beğen (0) | Rapor | Permalink | 4 years ago

kullanici1243 demis ki:

Yazacaklarımı yapın bir iki haftaya kalmaz her şey yoluna girer. Sabah aç öğleden sonra yemekten 2 saat sonra 11 karanfili havanda döv veya çekip tozunu bir bardak suyla iç.Bir hafta dönüşümlü olarak karanfil yerine bu kez kuşburnunu çekirdekleriyle kahve öğütüce çek sabah ve öğleden sonra 1 çay kaşığı iç. Düzelmeye başlayınca sabah akşam soğuk sıkım zeytinyağından birer yemek kaşığı iç. Naneyi çay gibi demle ilk 3 çay bardağına bir çay kaşığı doğal elma sirkesi ekle. Geris kalan naneyi sirkesiz iç. Sirke günlük 9 çay kaşığını geçmesin. Benim kanamam için dr. Sadece yatan hastaların iç kanamalarını kesmek için verilen ilacı yazdı.Ancak o da kesmedi. Ben hiç ilaç kullanmıyorum. İlaçlar kısa süreli sonuç veriyor ama süreç uzadıkça daha kötü yapıyor.Yan etkilerini okuduysanız görmüşsünüzdür.Toz zerdeçalın bir tatlı kaşığı silme al bir bardak suda kısık ateşte 3 5 dakika demle süzüp sabah akşam aç ya da yemekten 1-2 saat sonra iç.Akşamdan 3 cevizi içindeki sert kabuksu loplarla birlikte bir bardak suya koy. Gündüz suyu iç cevizleri ye. Ben ilk 5 yıl ilaçların faydasını görmediğim halde bırakamadım. Sonra bi cesaret zaten faydası yoktu deyip bıraktım. Karanfili (diş ağrısına kullanılan) kullanmaya başladığımın 3. günü ilkkez şekilli dışkılama oldu. Doğal ev yapımı yoğurt hariç süt ve süt ürünleri, zeytinyağı dışındaki sıvı yağlar, şeker,acı,hazır zeytin vs sana dokunanları tek tek deneyerek bul. Papatya kekik nar kabuğu çaylarını iç. Ben karanfili sürekli kullanıyorum. Saraçoğlu kan değerlerinden birini bozabilir sürekli kullanma dedi ama kan değerlerim yükseldi ve hiç biri bozulmadı. Ayrıca biri bozulsa bile asla kortizon kadar vücuda zararlı değildir.
Beğen (0) | Rapor | Permalink | 4 years ago
DMCA.com Protection Status