Baştan Sona Ülseratif Kolit - Tanışma

Merhabalar.

     

        Adım Gökhan. 20 yaşındayım. İstanbul’da ikamet ediyorum. Memleketim Adapazarı. Bloguma başlamadan en baştan belirtmek isterim ki doğduğum günden bugüne çok kötü günler geçirsem de asla kafaya takmadım. Burada oluşturacağım bloglarımda sizlere Ülseratif Kolit ile tanıştığım günden bugüne olan hayatımı detaylı bir şekilde yazmaya çalışacağım. Bir hatam olursa şimdiden özür diliyorum. Bu ilk blogum olduğu için öncelikle sizlere kendimi tanıtmak ve yaşam tarzımı anlatmak istiyorum. Daha sonra oluşturacağım bloglarımda yavaş yavaş detaylı bir şekilde Ülseratif Kolit konusunda bilgileri paylaşmaya başlayacağım. Şimdi biraz kendimden bahsedeyim ;

       1993 yılında İstanbul'da doğdum. 2004 yılına kadar olan çocukluk dönemimi esenyurt semtinde dedemin müdürlüğünü yaptığı 7000 dönümlük bir çiftlikte geçirdim. Bütün günümü bisikletimle gezerek , ağaçların tepelerinde , tamirhanede geçirirdim. İnsan böyle güzel bir yerde yaşayınca doğaya aşık oluyor. Çiftlikten ayrılınca apartman dairesinde oturmak bana işkence gibi geldi. Hala apartmanda oturuyorum ve inanın kaçacak yer arıyorum. Bu yüzden bulduğum vaktin bütün hepsini balıkta , çadırımda , ormanda geçirmeye çalışıyorum , yoksa hasta olurum herhalde :) 

       Doğa ve yaban hayatı sevgimden başka bir sevgim de otomobiller. Dede mesleği olunca merak fazla oluyor. Çiftlikte geçirdiğim dönemlerde dedem ile tamirhanede traktörlerin rektifiyelerini yaparken ondan çok şey öğrendim ve motor meslek lisesini bitirdim. Şuan üniversite 1. sınıf Otomotiv bölümü okuyorum. 

       Kendimi tanıtayım derken resmen hikaye yazmışım kusuruma bakmayın :) Bir sonraki blogumda Ülseratif Kolitin etkilerini hissetmeye başladığım dönemi ve hastalık teşhisinden bahsedeceğim. Kısa bir süre sonra tekrar görüşeceğiz inşallah . Sağlıcakla kalın.

 



assurdo demis ki:

Ben de Polatlılıyım ve çocukken köye çok fazla gider gelirdim. Ulaşım aracım bisikletimdi. Belki de ondan şu an haftada bir kere bisiklet sürmeden duramıyorum o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Öykü yazma kabiliyetin olduğu belli. Yazıların devamını heyecanla bekliyorum adaş :)
Beğen (1) | Rapor | Permalink | 11 years ago

Gökhan Semiz demis ki:

Gerek isimlerimiz , gerek hastalık , gerek doğa sevgisi vs vs , ortak noktamız çok gökhan abi :) Yeni yazıları çok bekletmeden yayınlayacağım :)
Beğen (0)Rapor | Permalink | 11 years ago
DMCA.com Protection Status